Webinar '1 jaar Groen Groeit Mee Pact' op 7 februari

in Groen

Vorig jaar ondertekenden we op 7 februari het Groen Groeit Mee Pact en daarmee hebben we de beweging gestart. Er is in het afgelopen jaar veel gebeurd en daar staan we graag bij stil in een webinar op dinsdag 7 februari 2023 van 16.30-17.30 uur.

Na een korte impressie van de hoogtepunten van één jaar Groen Groeit Mee Pact, neemt onafhankelijk provinciaal adviseur ruimtelijke kwaliteit Paul Roncken ons mee in een mogelijk toekomstscenario van onze regio. Hoe zou de regio eruit kunnen zien wanneer we de norm van 500 m2 groenblauw per extra woning toepassen?

Paul presenteerde zijn scenario met negen scheggen voor het eerst op 24 november 2022 tijdens de werkconferentie van Groen Groeit Mee. En nu reist hij ermee langs verschillende gemeenteraden. Zijn verhaal biedt een groenblauw perspectief op de regio en geeft aanknopingspunten voor een gesprek over de voorbeeldgebieden van Groen Groeit Mee, de scheggen in het Integraal Ruimtelijk Programma van de U10, de koppeling met het Nationaal Programma Landelijk Gebied en de groennormering.

We gaan hierover op 7 februari met elkaar in gesprek tijdens het webinar. Meedoen of meeluisteren? Meld je aan via de knop hieronder en je ontvangt de uitnodiging.

Aanmeldingsformulier