Werkconferentie Groen Groeit Mee: 24 november 2022

in Groen

Op 7 februari 2022 ondertekenden 39 partners het Pact Groen Groeit Mee. Hiermee committeerden zij zich aan dezelfde ambitie: groen en blauw toevoegen aan onze Utrechtse regio. Ondertussen heeft die ambitie veel meer invulling gekregen en weten we wat het betekent als we groen en blauw mee willen laten groeien. Het is tijd voor actie! Maar de hoe-vraag roept een paar stevige dilemma's op. Dilemma's die een doorbraak nodig hebben. Dilemma's die alleen doorbroken kunnen worden als we ze vanuit verschillende perspectieven bespreken.

Op donderdag 24 november 2022 organiseren we een bestuurlijke Groen Groeit Mee werkconferentie om deze dilemma's aan te pakken. Dat doen we met de huidige Pact-partners, toekomstige partners, ervaringsdeskundigen, inhoudelijke experts en beleidsadviseurs.

In een programma met inspirerende inleiders en interessante tafelgenoten gaan we op zoek naar groene en blauwe doorbraken. Het programma bestaat uit twee delen:

  • Een ochtendprogramma met Utrechtse bestuurders en hoge ambtenaren, van 9.00 - 12.45 uur.
  • Een middagprogramma waarin we met ervaringsdeskundigen, inhoudelijke experts en beleidsadviseurs aan de slag, van 13.45 - 15.45 uur.

Meedoen?

Geen uitnodiging ontvangen maar wel meedoen?

Aanmelden voor het ochtendprogramma

Aanmelden voor het middagprogramma